ΚΕΡΑΙΑ DIGIT-activa LTE PRO

  Κατασκευαστής: TELKOM-TELMOR
  αποστολή:48 ώρες
  Το προϊόν είναι διαθέσιμο
  βάρος:1.49 kg
  Ελέγξτε τα έξοδα αποστολής

  Το κόστος παράδοσης αυτού του προϊόντος είναι:

  Ενεργή κεραία DIGIT-activa LTE PRO - ιδανική για λήψη σημάτων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης DVB-T. Η κατασκευή της κεραίας εγγυάται τη σταθερή απολαβή σε όλο το φάσμα των συχνοτήτων, ενώ ο ενσωματωμένος χαμηλού θορύβου προενισχυτής ενισχύει ακόμα και τα πολύ ασθενικά σήματα. Η κεραία DIGIT-activa απευθύνεται για περιοχές με μέτριο έως ασθενικό σήμα. Η κεραία λόγω του μικρού της μεγέθους μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα ακόμη και σε μπαλκόνια, τοίχους, σκεπή, μπορεί επίσης να τοποθετηθεί σε σκάφη, τροχόσπιτα, κάμπιγκ κτλ.
  Η κεραία χαρακτηρίζεται από πολύ χαμηλό συντελεστή στάσιμου κύματος <2,2 που σημαίνει ότι έχει πολύ καλή προσαρμογή σύνθετης αντίστασης.
  Στην έκδοση LTE PRO έχει εφαρμόσει ένα φίλτρο SAW (Surface Acoustic Wave), για την εξαλείψη παρεμβολών έξω από τη ζώνη DVB-T (LTE 800, CDMA 450, GSM 1800, κλπ). Αυτά τα σήματα εκτός ζώνης (ειδικά από τα τοπικά modems) μπορεί να προκαλούν παραμόρφωση στους προενισχυτές και άλλα ενεργά στοιχεία. Χρησιμοποιώντας την κεραία DIGIT-activa LTE PRO θωρακίζουμε το σήμα DVB-T, από την επιρροή αυτών των σημάτων.
  Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και το τροφοδοτικό κεραίας.
  Kaspersky Password Manager
  Create a strong password for your account

  Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.

  Γράψε ένα σχόλίο
  Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
  • ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ZZA-07

   ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ZZA-07

  ... είναι άδειο

  Κατασκευαστής
  Ειδοποιήσεις

  ΚΕΡΑΙΑ DIGIT-activa LTE PRO

  Δέχομαι

  Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει υπηρεσίες συμφώνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Μπορείτε να καθορίσετε τις προϋποθέσεις για την αποθήκευση ή πρόσβαση cookies στον browser σας.