ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ WWK-982

  Κατασκευαστής: TELKOM-TELMOR
  αποστολή:48 ώρες
  Το προϊόν είναι διαθέσιμο
  βάρος:1.20 kg
  Ελέγξτε τα έξοδα αποστολής

  Το κόστος παράδοσης αυτού του προϊόντος είναι:

  Ο ηλεκτρονικά προγραμματιζόμενος ενισχυτής WWK-982 απευθύνεται για δύσκολες συνθήκες λήψης του επίγειου τηλεοπτικού σήματος DVB-T, εκεί όπου τα σήματα έχουν διαφορετική στάθμη ή/και κατεύθυνση. Ο ενισχυτής επιτρέπει τη λήψη των σημάτων αυτών, την ενίσχυση και την ισοστάθμισή τους.  
  Ο ενισχυτής στις εισόδους UHF1, UHF2 και UHF3 ενσωματώνει οχτώ ανεξάρτητα μονοκάναλα φίλτρα από τα οποία το καθένα έχει τη δυνατότητα συντονισμού, ενίσχυσης και ρύθμισης εύρους από 8MHz έως 48MHz (1-6 κανάλια). Η λειτουργία αυτή επιτρέπει τον ελεύθερο συνδυασμό των εισόδων UHF και την προσαρμογή τους στις εκάστοτε συνθήκες λήψης σημάτων TV.
  Ο ενισχυτής παρέχει τη δυνατότητα αποθήκευσης των ρυθμίσεών του σε κάρτα SD μέσω θήρας RS-232, στην οποία συνδέεται Card Reader. Οι αποθηκευμένες ρυθμίσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προγραμματισμό άλλου ενισχυτή WWK-982 σε "δίδυμες" εγκαταστάσεις σε κοντινές περιοχές.

  Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το προϊόν.

  Γράψε ένα σχόλίο
  Δέχομαι

  Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει υπηρεσίες συμφώνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Μπορείτε να καθορίσετε τις προϋποθέσεις για την αποθήκευση ή πρόσβαση cookies στον browser σας.